PARAĆIN OVOG LETA BEZ PRESTIŽNOG “ENERGIJA FESTA”


Nakon više odloženih muzičkih događaja, u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, i manji gradovi i festivali su krenuli istim stopama. Četvrti po redu “Energija Fest”, najveći festival elektronske muzike u centralnoj Srbiji koji nekoliko godina unazad okuplja na hiljade poklonika ove muzike, u organizaciji UG „Full House“, a pod pokroviteljstvom Opštine Paraćin i Doma Omladine neće biti održan ovog leta zbog epidemije korona virusa.

“Svi smo imali iskrenu želju da uprkos svemu održimo četvrto izdanje festivala, u odloženom terminu, 31.07. i 01.08. ali izgleda da to ni ovog puta neće biti moguće. Iako Paraćin nije na listi najugroženijih gradova, festival “Energija” je davno prerastao u dogadjaj sa velikim brojem posetioca iz gradova širom Srbije. Iako smo na otvorenom, ne možemo garantovati potpunu bezbednost svih naših posetioca i zaposlenih i samim tim, dok se situacija sa epidemijom ne stabilizuje, nećemo sprovoditi nikakve festivalske aktivnosti i nećemo nikoga od vas dovoditi u najmanju opasnost da se zarazite.⠀

Molimo vas da budete odgovorni prema sebi i drugima i da se držite svih propisanih mera zaštite od virusa, kako bi smo se što pre svi vratili u normalu i mogli da uživamo opet svi zajedno. Na vreme ćemo vas obavestiti o našim budućim aktivnostima, kada se za to steknu uslovii.” napisao je u zvaničnom saopštenju Nikola Đikić idejni tvorac i jedan od organizatora ovog festivala.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
3
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format