PALMA: SREĆAN SAM KAD GRADIMO ZA DECU, ONA SU NAŠA BUDUĆNOST


Predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma obišao izgradnju dečijeg vrtića ’’Pivarac’’ u Jagodini i tom prilikom istakao da su deca naša budućnost.

Kamen temeljac za izgradnju vrtića ’’Pivarac’’ u Jagodini je položen krajem novembra prošle godine i mnogo sam radostan što se gradi nešto za decu jer ona su naša budućnost, izjavio je prilikom obilaska gradilišta predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma i dodao da je grad Jagodina imao potrebu za gradnjom novog vrtića jer iz godine u godinu u Jagodini se sve više dece rađa i mi očekujemo da i ove školske godine imamo jedan razred prvaka više nego prethodne.
“Od srede nastavljamo da radimo sve ono što smo radili i pre virusa korona. Najvažnije je da naša deca imaju dobre uslove u objektima gde su smeštena i da zaposleni u njima primaju redovne plate. Ovaj grad nastavlja sa izgradnjom i vrtića i kulturnog centra jer smo mi sredstva za to obezbedili. Nadam se da će ovaj vrtić biti završen do kraja ove godine i da će primiti pedesetak deteta više nego ranije, da će i deca i zaposleni imati dobre uslove u njemu, ali da ćemo zaposliti i nekoliko novih vaspitača. Uvek sam bio za to da se deca rađaju, a da mi koji se bavimo politikom obezbedimo uslove za njihove roditelje da žive od svog rada ” kazao je Marković.
Marković je istakao da je budžet grada Jagodina pametno osmišljen tako da ekonomska kriza izazvana koronavirusom nije uticala na ekonomsku stabilnost Jagodine.
“Mi u budžetu u poslednjih 15 godina nismo nikada imali luksuzne pozicije, već samo one od vitalnog značaja. Za građane smo u vreme vanrednog stanja podelili mnogo humanitarnih paketa i siguran sam da je to po broju stanovnika najviše u Srbiji. Naši volonteri su takođe odradili veoma dobar posao. Želim da se zahvalim svima koji su u poslednjih 5o dana radili, dolazili na posao svakodnevno i ostajali prekovremeno kako bi gradske službe funkcionisale i sva javna preduzeća i bili na usluzi građanima. Svima njima plate nisu smanjivane a bilo je i nagrađivanja ” istakao je Marković.


What's Your Reaction?

hate hate
1
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format