SAJAM VENČANJA I VINA 14. FEBRUARA U JAGODINI


U okviru jagodinskog turističkom kompleksu, u sportskoj hali “JASSAʼʼ u Jagodini, 14. i 15. februara 2020.godine organizovaće se Prvi internacionalni sajam venčanja i vina, “Lako do venčanja”. Cilj organizacije festivala je da prikupi rekordan broj posetilaca i ljubitelja vina. Novi, savremeni trendovi i sve viši kriterijumi koje pred organizatore postavljaju korisnici usluga, učinili su da se na tržištu profilišu agencije, firme i pojedinci koji kvalitetom i cenama postavljaju nove standarde u toj oblasti.

Zbog toga je SAJAM VENČANJA I VINA: ,,LAKO DO VENČANJA” prilika da se tržištu ponude nove usluge po najsavremenijim svetskim trendovima, obezbede kontakti sa potencijalnim klijentima i dogovore ozbiljni poslovni projekti, a klijentima omogući da na jednom mestu pronadju sve ono neophodno za njihov savršen dan.
Na sajmu će svoje usluge predstaviti:
-Svečane sale ,vinarije, dekoracije prostora, ambijentalne rasvete, cvećare, caloni venčanica, zlatare, kompletni orkestri i bendovi, estrada, limo servisi, modne kuće, ketering servisi, torte, koktel servisi, saloni obuće, Foto i video produkcije, Trubački orkestri.
S obzirom da se Jagodina svrstava u jednu od najpopularnijih turističkih destinacija, očekujemo veliki broj posetilaca. Prisustvovaće veliki broj domaćih i stranih izlagača iz svih oblasti. Zbog velikog interesovanja organizatori pozivaju da se potvrdit učešće na sajmu u što kraćem vremenskom periodu, i to najdalje do 25.januara 2020. godine gde će moći da se iskoristi sajamski popust od 60%.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
3
love
lol lol
1
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format