POJEDINAČNO JAKI,
U TIMU NEPOBEDIVI


Na Osnivačkoj Skupštini Udruženja “Otpušteni Preko Fejsa” odrzanoj 11.01.2020 godine imenovan je Upravni Odbor, Nadzorni Odbor i Izvršni odbor.
Kao zvanicno Udruzenje gradjana, nastavićemo našu borbu za nanesenu nepravdu i bespravno dobijenih otkaza izazvanih dokazano LAŽNIM STEČAJEM.
Otpušteni Preko Fejsa ujedno pozivaju sve one koji su dobijali otkaze bespravno da se priključe Udruženju jer zajedno smo jači.
Jednom ce prestati vladavina bogatih interesnih grupa koje su se obogatile na uštrb običnog čoveka, kao što su to učinili rukovodioci Srpske Fabrike Stakla. Udruzenje je nastalo tako sto smo sa mnogih strana dobijali podrsku zbog borbe koju vodimo i koliko vec trajemo. Za koji dan se navrsava 28 meseci nase borbe i jedini smo radnici koji se toliko dugo bore i nemaju nameru da odustanu. Ova borba nece biti samo borba protiv kriminalnog Menadzmenta SFS vec i borba protiv korumpiranog sudstva i sistema postavljenog nakaradno koji ne postuje Ustav ove zemlje. Sa nadom da cemo imati jake saborce u borbi, nivo borbe cemo podici i na najvisi nivo. Jos jednom se javno zahvaljujemo svima koji su nam pomagali svo ovo vreme i verovali u nas. Oni ce se prepoznati, a mi cemo se potruditi da jednog dana budu ponosni na nas.
Pozdrav svim Paracincima koji nas podrzavaju, a onim nevernim Tomama koji su samo blatili otpustene radnike zelimo svako dobro u nastavku njihove zlobe i pakosti.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
1
love
lol lol
1
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format