KONAČNA ODLUKA “SAVEZA ZA SRBIJU” JE DA BOJKOTUJE IZBORE


Predsedavajući Saveza za Srbiju i predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da je odluka o bojkotu izbora definitivna, da je svakim danom situacija sve gore i da uslova za fer i poštene izbore nema.

Vuk Jeremić, lider “Narodne stranke” i predsedavajući SZS

Jeremić je na poslednjoj konferenciji za novinare u ovoj godini rekao da posredovanje predstavnika Evropskog parlamenta nije dalo rezultate i da se situacija samo pogoršava, te da je otklonjena svaka sumnja da su fer i pošteni izbori mogući.
“Mi smo odavno definitivno stavli tačku (na izbore ne izlazimo), a mislim da će i naši prijatelji iz EU dići ruke ako već nisu. Svakim danom je situacija sve teža i gora. Aleksandar Vučić nije spreman da napravi bilo kakav ustupak, a mi smo našu konačnu odluku doneli”, rekao je Jeremić a prenela je TV N1.
Visoki funkcioner SZS je za Portal035 rekao da će bojkot važiti i za lokalne izbore i da će svi članovi “Saveza za Srbiju” morati da se pridržavaju te odluke: “Odluka o bojkotu važi za sve, nije bilo nikakvog govora o tome da se prave izuzeci”. Ovakva odluka Saveza za Srbiju će bitno uticati i na koaliciju “Sigurno napred” u Paraćinu gde je Paunovićeva DS član saveza koji bojkotuje izbore, dok druga dva lidera ove koalicije Miloš Đurđević i Nemanja Jovanović koji su članovi “Nove stranke” i LDP-a verovatno izlaze na izbore jer Zoran Živković (NS) smatra da je bojkot loš potez, dok se Čedomir Jovanović još odavno odlučio za izlazak. Rasplet u koaliciji “Sigurno napred” znaćemo posle novogodišnjih praznika, dok je stav SZS po svemu sudeći konačan.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format