PARAĆINSKI ODBOJKAŠI PROTIV TOPOLE ZA JESENJEG ŠAMPIONA PRVE B LIGE


Odbojkaška utakmica Prve B lige između ekipa paraćinskog “Borca” i “Karađorđa” iz Topole koja odlučuje o prvom mestu u ovom rangu takmičenja poprimila je veliko interesovanje kako u Paraćinu tako i u Topoli. I jedna i druga ekipa već danima pozivaju svoje navijače da im daju podršku na ovoj utakmici, a iz Topole se očekuje bar jedan autobus sa navijačima koji će u nedelju 15. decembra od 16 časova bodriti svoju ekipu u paraćinskoj hali sportova.

OK BORAC, Paraćin

Najstariji odbojkaš “Karađorđa” Dejan Ilić koji se posle uspešne internacionalne karijere vradio da igra za klub u kom je ponikao za Portal035 kaže da očekuje dobru mušku odbojku da sve sladokusce ovog sporta i da je “cilj da lidera na tabeli paraćinski Borac”, propisno, namučimoi ostvarimo pobedu, samim tim, učinimo ligu još zanimljivijom”. Sa druge strane trener OK “Borac” Marko Jovanović koji je sa skromnim budžetom uspeo da svoje igrače posle 7. odigranih kola održi na lidersko mesto na tabeli kaže da očekuje da utakmica protekne u sportskom duhu uz fer navijanje:”Probacemo da iskoristimo svaku i najmanju grešku favorizovanog protivnika, i taktički ćemo se dobro spremiti da njihove igračke kvalitete i prednosti ograničimo borbenoscu i poštovanjem zadatog sistema igre”. rekao je Jovanović.

OK KARAĐORĐE, Topola

Odbojka je sport koji je doneo puno radosti građanima Srbije, a odbojkaši OK “Borca” su primer kako sa relativno malim budžetom ali voljom, radom, dobrom organizacijom, posvećenošću i zalaganjem mogu da se prave vrhunski rezultati. Kad bi neko ovim sposobnim momcima koji vode paraćinsku odbojku dao novac kakav imaju fudbaleri Borca ili Jedinstva, Paraćin bi imao superligaša a u budućnosti sasvim sigurno i olimpijske, svetske ili evropske šampione ponikle u OK “Borcu”.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format