FONDACIJA “NOVAK ĐOKOVIĆ” REALIZOVALA JOŠ JEDAN VELIKI PROJEKAT U SVILAJNCU


U okviru rekonstruisanog vrtića “Čarolija” od danas će biti mesta za novih 75 mališana iz opštine Svilajnac. Obnovu i opremanje dodatnih 420 m2 radnog prostora koji pripadaju predškolskoj ustanovi „Dečja radost“ finansirala je Fondacija Novak Đoković.

Radove na unapređenju energetske efikasnosti je finasirala Opština Svilajnac zajedno sa Ministarstvom rusarstva i energetike. Otvaranju je prisustvovala Jelena Đoković, globalna direktorka Fondacije Novak Đoković.

Jelena Đoković i Predrag Milanović


Projekat se odnosi na rekonstrukciju tri radne sobe i zajedničkog prostora na prvom spratu zgrade, čime je omogućeno otvaranje tri nove grupe za mališane predškolskog uzrasta.
„Pružanje jednakih šansi deci iz svih krajeva naše zemlje je misija Fondacije Novak Đoković i ono ka čemu konstantno težimo. Sa PU „Dečja radost“ i opštinom Svilajnac sarađujemo još od 2014. godine, kada smo rekonstruisali i adaptirali predškolsku ustanovu nakon poplava i zadovoljstvo je vratiti se nazad ovako lepim povodom. Septembar uvek vezujemo za velike početke, a proširivanje kapaciteta postojećeg vrtića je ohrabrujući početak za decu koja će ovde moći da uče, druže se i dobiju pravu podršku“, izjavila je Jelena Đoković, globalna direktorka Fondacije Novak Đoković.

Jelena Đoković sa mališanima iz vrtića “Čarolija”


„Mi nismo partneri samo na ovom projektu. Mi već pet godina radimo sa Fondacijom Novak Đoković i da nije bilo njih, naša deca posle poplava ne bi mogla ni da krenu u vrtić. Svi građani opštine Svilajnac su srećni i ponosni što imaju Fondaciju Novak Đoković za partnera“, rekao je Predrag Milanović, predsednik opštine Svilajnac.
Pored građevinskih radova i rekonstrukcije prostora, za opremanje vrtića „Čarolija“ obezbeđen je i novi nameštaj, didaktika, igračke, knjige i sva prateća audio oprema kako bi boravak dece bio što kvalitetniji.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
1
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format