ISTINA O “LAŽNOM STEČAJU” IZLAZI NA VIDELO


Juče je održano ko zna koje po redu ročiste u vezi “lažnog” stečaja u SFS gde su iznešene relevantne činjenice, a na koje su “Otpušteni preko fejsa” od samog početka ukazivali kaže se u saopštenju otpuštenih radnika Srpske fabrike stakla i dodaje:

“Potvrdjeno je da Svetozar Crnogorac i Milorad Pušica nisu vlasnici SFS na koju su stavili šape jos pre 4 godine. Generalni direktor Nebojša Bogdanović i stečajni upravnik Saša Jovanović, pokušali su da sudu a i poveriocima podmetnu nakaradno uradjen i unapred pripremljen plan reorganizacije. Naravno, po drugi put se Nebojša Bogdanović nije pojavio na roclčistu na šta je i sudija imao primedbu, pa je konstatovano da će na sledećem ročistu morati da se pojavi. I mi smo mišljenja da ako želi da bude “kapetan lađe” morao bi i da stane na kormilu iste i kada je vreme mirno, a i kada duvaju oluje.

“Otpušteni” podržavaju bugarsku stranu: Violeta Kostić-Milošević i direktor KBC Bugarska Petar Petrov nakon sudskog ročišta u Kragujevcu

OTPUŠTENI PREKO FEJSA dve godine tvrde da je stečaj jedno “kriminalno” delo, učinjeno od strane moćnika koji su imali bezuslovnu podršku vlasti”, navode “Otpušteni preko fejsa” na svojoj FB stranici.Otpušteni radnici Staklare dalje navode da se na današnjem ročištu poverioci nisu složili sa “nakaradno” urađenim UPPR-om, jer bi i nepismen čovek video da je i ovde po ko zna koji put, pokušano da se “podmetne” kukavičije jaje sudu, poveriocima, radnicima i otpuštenim radnicima SFS. Oni su u svom izlaganju pred svim prisutnim advokatima ukazali na činjenicu da je 300 porodica unesrećeno sramnim potezom, a sve sa potpisom Saše Jovanovica, uz “Pušičin i Crnogorčev” blagoslov gde je bez potrebe isterano 300 radnika na ulicu bez dinara, rekli su otpušteni radnici SFS i zaključili:”SFS nije Subotički buvljak gde je Milorad Pušica umakao prste ma koliko se busao u grudi svojevremeno da će fabriku postaviti na noge jer ima podršku i odobrenje Aleksandra Vučića. Verovali smo mu jer je kao član glavnog odbora SNS i mogao da je hteo ideju da sprovede u delo. Postoji i snimak gde u centru Paraćina Predsednik Srbije obećava kako ni jedan radnik neće ostati bez posla, jos će i zapošljavati nove ,a za sve to je tu Mićo koji ce pomoći realizaciju. Od svega toga ostaje samo istina da je SNS dovela svoje ljude u SFS gde je i krenuo potpuni sunovrat. Da sve ovo nije istina i da je laž, vec bi se neko iz Vlade i SNS oglasio i demantovao.”

“Otpušteni preko fejsa”

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
1
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format