RADOSAVLJEVIĆ na TV Pink predstavio projekte za budućnost, liste “Aleksandar Vučić – Jagodina sutra”


Poslanik Srpske napredne stranke i predsednik GO SNS Jagodina Nikola Radosavljević gostujući danas u Jutarnjem programu TV Pink predstavio je projekte za budućnost, liste “Aleksandar Vučić – Jagodina sutra” i podsetio da su u Jagodini već završeni neki od kapitalnih projekata koje je finansirala Vlada Srbije.

– Sredili smo Muzej naivne i marginalne umetnosti u Jagodini, to je važan projekat za kulturu, značajan za naš grad. Sredili smo glavnu ulicu od naplatne rampe, sve do suda. To je zahvaljujući lično predsedniku Vučiću. naveo je Radosavljević.

Kako je dodao, projektima je ozbiljno pristupljeno i mapirana je svaka tačke gde je potrebno obaviti neku rekonstrukciju.

– Jagodina će dobiti moderan kružni tok. Akcenat bih bacio i na sport i omladinu. Imamo halu sportova gde moramo srediti krov. Moramo da vodimo brigu o svakom našem građaninu – naglasio je Radosavljević.

– Uradićemo sve da Jagodina bude grad budućnosti. Građani zaslužuju da sve bude kako treba – podvukao je Radosavljević i nastavio da govori o planovima za naredni period.

Najavio je i rekonstrukciju opšte bolnice u vrednosti od 48 miliona evra, gde bi se napravilo i dodatnih 3000 kvadrata, uvođenje vode i kanalizacije u onim mestima gde ih nema, kao i obnovu puteva tamo gde je neophodno. Radosavljević je najavio izgradnju sportskih terena u naselju Strelište, kao i otvaranje “Biznis inkubator centra” gde bi u prve dve godine za mlade preduzetnike sve bilo besplatno.

Narodni poslanik Nikola Radosavljević je naglasio da za sve ove projekte ima punu podršku predsednika Srbije, Aleksandra Vučića i Vlade Srbije.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
1
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
1
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format