DUŠAN MARKOVIĆ: Krećemo u borbu za osvajanje vlasti i niko nas sa tog puta neće odvratiti


Sinoć je u centrali Bunta Prave Srbije obeleženo pet godina rada ove političke organizacije sa sedištem u Jagodini.
Petom  rođendanu prisustvovali su brojni gosti, kao i funkcioneri Bunta Prave Srbije. Prisutnim gostima obratio se predsednik “Bunta – Prave Srbije”, Dušan Marković.

“Pre pet godina kada smo krenuli u osnivanje “Bunta – Prave Srbije”, odnosno tada neformalne grupe BUNT, imali smo samo jedan cilj. Zavetovali smo se na Svetosavski put, zavetovali smo se na dela. Pomagali smo svima kada je to bilo potrebno i uvek neumorno sa istim ciljem i našim motom: “Dela, a ne suvoparne reči!” Velika mi je čast što su danas sa nama naši profesori, doktori i naši dragi prijatelji iz srodnih organizacija, a posebno se radujem što rođendan proslavljam sa onim saborcima koji su ovu našu ideju nosili i nose na svojim plećima.” rekao je Msrković o dodao:

“Predstoji nam velika borba na predstojećim lokalnim izborima koji nas očekuju, a koji će biti prekretnica u našem daljem radu. Mi nemamo ni malo straha i spremni smo za izbore koji nam predstoje, a u prilog tome ide činjenica da nismo kao ostale političke partije koje su sa narodom samo u kampanji. Za nas je kampanja počela pre pet godina kada smo nastali i ona traje i danas. Mi smo konstantno na terenu sa narodom koji tu našu požrtvovanost ceni i poštuje i koji će nas na predstojećim izborima sa olovkom u ruci uvesti ponovo u Skupštinu Grada, ako da Bog i u vlast, a mi ćemo nakon ulaska i dalje biti na terenu sa narodom jer je to naša dužnost i obaveza. Ono što poručujemo sa ovog mesta jeste da krećemo u borbu za osvajanje vlasti i niko nas sa tog puta neće odvratiti. Zato sestre i braćo moja, neka nam je sa srećom predstojeća borba.” konstatovao je Dušan Marković.


What's Your Reaction?

hate hate
1
hate
confused confused
1
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format