MASOVNO PRISTUPANJE ČLANOVA POКS-a U POMORAVLJU PARANDILOVIĆEVOM POКRETU


U Jagodini i svim opštinama Pomoravskog okruga u vrlo kratkom periodu, formirana su povereništva pokreta Novo lice Srbije, na čijem čelu je narodni poslanik Miloš Parandilović.

“Ova povereništva čine, pre svega bivši članova POKS-a, ali u toku je pristupanje i novih članova koji se svakodnevno javljaju, raspituju i potpisuju pristupnice.” kaže za Portal035 Marija Milojevic, predsednica Gradskog odbora.”Novo lice Srbije” u Jagodini i dodaje:

MILOŠ PARANDILOVIĆ I MARIJA MILOJEVIĆ

“Do formiranja ovog pokreta i odvajanja od POKS-a, jasno je bilo, da je neminovno moralo doći, onog trenutka kada je POKS, na čelu sa Žikom Gojkovićem i Vojislavom Mihajlovićem, počeo da podržava aktuelnu štetočinsku vlast. Znamo i mi da jeste daleko lagodnija pozicija biti deo vlasti, ali znamo da postoji nešto što se zove obraz i čast. A to je ono što ne želimo da ukaljamo. Zato, mi okupljeni oko ovog Pokreta, ni po koju cenu ne nameravamo da izneverimo poverenje građana i njihovu podršku ideji Srbije kao moderne monarhije. Pred nama uskoro slede lokalni izbori i verujemo da su građani prepoznali ko iskreno zastupa monarhističku ideju, a da će one koji su politiku iskoristili za ostvarivanje lične koristi, adekvatno kazniti.” naglašava Marija Milojevic.

“POKS je u Pomoravskom okrugu, do sada imao jedino odbornika u Jagodini, ali on se vrlo brzo uklopio u politiku vlasti, podržavajući je na različite načine, praveći joj dekor na raznim svečanostima i zajedničkim putovanjima. To nije ono što smo želeli, tako će ovaj novi pokret ubuduće, činiti isključivo iskrene patriote i monarhisti. Naš pokret, koji će prerasti u stranku, nastavlja opozicionu borbu i u budućnosti, otvorena je za saradnju sa monarhističkim i patriotskim strankama.” kaže u izjavi za Portal035 predsednica Gradskog odbora.”Novo lice Srbije” u Jagodini Marija Milojević.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
1
geeky
love love
1
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format