Neverovatnih 10 finala za dvojicu plivača PK DELTA iz Paraćina na Letnjem prvenstvu Srbije


Sportski centar Košutnjak je 4 dana bio domaćin plivačima iz cele Srbije, na prvenstvu na kome je plivalo 359 takmičara iz 38 srpskih klubova. Plivači PK “Delta” iz Paraćina su na Letnjem prvenstvu Srbije za juniore imali više nego blistav natup.

Mlađi juniori plivačkog kluba DELTA iz Paraćina su mesecima naporno trenirali za ovao veliko takmičenje gde su ostvarili odlične rezultate. Ilija Šošić (2007), koji se takmičio u 8 disciplina i isplivao najbolja lična vremena, u čak 5 disciplina je osvojio plasmane u finalnim trkama i šansu da pliva među 8 najboljih u mlađoj juniorskoj kategoriji. Sjajni rezultati ovog mladog plivača iz Jagodina, predviđaju mu svetlu budućnost u ovom sportu. Šošić je trku 200m mešano završio na 4. mestu, u godištu je bio prvi, trka 100m leđno donela je 1.mesto u kategoriji. Trka 50m delfin stilom obezbedila je 5. mesto u kategoriji, a 2. u godištu. Trka 100m prsnim stilom se završila 3. mestom u kategoriji i 2. u godištu.

Ivan Karapandžin (2006), se takođe takmičio u 8 disciplina i isplivao najbolja lična vremena. Kao još jedan predstavnik PK DELTA među 8 najboljih u kategriji mlađih juniora trku 100m delfin stilom je završio na 6. mestu, dok mu je trka 200m prsno donela je 1.mesto u kategoriji. Trka 50m prsnim stilom obezbedila mu je 4. mesto u kategoriji, kao i trka 100m prsnim stilom .

Juniori PK DElTA sa trenerom Ljubišom Jovanovićem – Ćirom

Dvojica mladih momaka su opravdala očekivanja trenera Ljubiše Jovanovića koji je verovao da će postići zavidne rezultate znajući koliko su se ozbiljno i istrajno pripremali. Prema rečima plivača Ilije Šošića ovo je jedno nezaboravno iskustvo jer je prvi put imao priliku da se zahvaljujući odličnim rezultatima u kvalifikacijama plasira svakog od 4 dana u finalne trke.

“Plivalo se borbeno prepodne, pa još snažnije popodne. Radilo se dosta snažno tokom priprema za ovo prvenstvo. Pored snage neophodna je volja i želja za radom, kao i motivacija i podrška koja u klubu postoji. Postignuti rezultati prijaju. Lepo je kad znaš da si u samom vrhu omiljenog sporta.Oni su znak da se dobro trenira uz odlične trenere , ali i obaveza da se ubuduće još više radi jer u ovom sportu desetinke odlučuju o plasmanu.” navodi junior PK “Delta” Ilija Šošić.


What's Your Reaction?

hate hate
1
hate
confused confused
1
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
3
love
lol lol
1
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format