POBEDNIČKI NIZ MLADE ATLETIČARKE JAGODINE NA ČAK PET VEZANIH TAKMIČENJA



Početak je atletske sezone, a takmičenja se nižu jedno za drugim. Mlada sprinterka, članica GAK”Jagodina”  Milosavljević Elena, već postiže odlične rezultate u kategoriji starijih pionira. Ova mlada takmičarka koja se bavi sprintom na 60, 100 i 200m kao i skokom u dalj uspela je da napravi pobednički niz na čak pet vezanih takmičenja.

Sve je počelo na prvom kolu prolećne lige u Kruševcu gde je pobedila na 60m rezultatom 8,42 što joj je ujedno i novi lični rekord u ovoj disciplini. Na istom takmičenju uzela je i bronzanu medalju u trci na 300m sa 48,08. Nakon toga je pobedila na opštinskom prvenstvu u atletici na 100m rezultatom 13,2 sekunde da bi već naredne nedelje pobedila i na međuopštinskom školskom takmičenju na 100m sa odličnih 12,7 sekundi(mereno štopericom). Naredne nedelje na drugom kolu prolećne lige u Čačku još jedna pobeda na 60m sa 8,56 sekundi i treće mesto na 300m sa 47,97(opet lični rekord). Šlag na torti je za sada bilo finale kupa Centralne Srbije za juniore (do 20godina) gde je odličnim novim ličnim rekordom koji iznosi 13,20 sekundi(elektonsko merenje) na 100m zauzela veoma visoko drugo mesto mdđu znatno starijim koleginicama, što samo potvrđuje veliki pogencijal koji poseduje ova devojčica.

Ovaj niz odličnih rezultata ali i plasmana Elena će imati priliku da nastavi u subotu 28. maja, na trćem kolu prolećne lige gde će nastupati u disciplinama 60m sprint i skok u dalj gde očekujemo nastavak odlične serije rezultata. Sve ovo ide u prilog pripremama za najvažnije takmičenje za ovu takmičarku ove sezone a to je prvenstvo Srbije za pionire koje će se održati 02.07.2022. Mesto održavanja biće objavljeno naknadno.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format