Atletičarke Jagodine postigle odlične rezultate na Kupu centralne Srbije u Kruševcu


Proteklog vikenda u Kruševcu održan je kup centralne Srbije za juniore. Fenomenalni vremenski uslovi pogodovali su mladim atletičarima da ostvare veoma značajne rezultate.

Na borilište su prvo izašli sprinteri na 100m. Milosavljević Elena(07) pionika kluba koja ove sezone trči u fenomenalnoj formi, istrčala je novi lični rekord na 100m koji sada iznosi fenomenalnih 13,20 sekundi. Ovi rezultatom svrstala se u red najbržih pionirki Srbije trenutno, a na samom takmičenju iako sa dosta starijim takmičarima od sebe zauzela je fenomenalno drugo mesto. Iza Elene natupila se i Marković Anja(05) koje je takodje ove sezone zablistala i postigla još jedan lični rekord na 100m koji sada iznosi 13,97 sekundi. Ovim rezultatom Anja je zauzela šesto mesto na takmičenju što je takođe veoma dobar rezultat. Lena Jovanović(05) je prvoj trci ove sdzone istrčala je odličnih 14,24 sekunde i svrstala se u top 8 najbržij juniorki centralne Srbije. Nasković Anja(06) je u grci na 100m postigla rehultat 14,50 ali realno je da ova takmičarka može mnogo bolje od ovog rezultata. Tešić Iva(06) istrčala je solidnih 16,22 sekunde. Ostaje žal za rezultatom Bogojević Janka(04) odličnog juniora kluba koji je na žalost na sedamdesetom metru trke u kojoj je u tom momentu bio drugi doživeo povredu zadnje lože, ali se nadamo da nije teže prirode i da ćemo ga uskoro videti na borilištu ponovo. Milutinović Miona(06) je na 400m istrčala solidnih 69,88 ali ona je takmičarka od koje ćemo prave rezultate tek videti u narednom periodu. Štafeta 4x100m je bila četvrta sa odličnih 54,90 u sastavu Milosavljević, Marković, Jovanović, Nasković.

Drugog dana takmičenja u skoku u dalje Elena Milosavljević sa za nju skromnih 4,37m osvaja osmo mesto. Na 200m ipak ide odličan lični rekord koji sada iznosi 28,86 sekundi. Nešto brže od Elene trčala je Marković Anja koja je sa 28,80 u svojoj grupi odnela pobedu a u ukupnom plasmanu zauzela je treće mesto sa ličnim rekordom. Nasković Anja je poprsvila lični rekord takođe istrčavši 29,59. Milutinović Miona trčala je 200m za 29,71 takođe lični rekord, Lena Jovanović tesno iza Mione ali gakođe lični rekord 29,82. Tešić Iva je deonicu od 200m pretrčala za 34,13 sekundi. Na kraju je štafeta 4x400m u sastavu Tešić, Jovanović, Nasković, Milutinović sa 4:46,88 zauzela treće mesto. U ukupnom bodovanju klubova GAK “Jagodina” u ženskoj konkurdnciji zauzela je odlično peto mesto sa 34 boda i svrstala se u sam vrh klubova Centralne Srbije, saveza koji broji više od 50 klubova.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
1
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format