Godinu dana novog rukovodstva Fudbalskog saveza opštine Paraćin


Fudbalski savez opštine Paraćin postoji od 1947. godine, i danas broji 30 klubova, od toga 20 u opštinskoj ligi, 6 u međuopštinskoj, 2 u okružnoj ligi i SFS Borac i Jedinstvo koji igraju Zonu i Srpsku ligu. Pored toga u Paraćinu postoji i klub za mali fudbal, 3 škole fudbala i Udruženje veterana. Najpopularnija sporedna stvar na svetu se u opštini Paraćin igra skoro u svakoj mesnoj zajednici, a posle godinu dana mandata novog rukovodstva saveza na čelu sa Aleksandrom Stevanovićem, stabilizovan je rad ove organizacije, vraćeni su dugovi, a i publika se posle korone vratila na fudbalska igrališta širom opštine Paraćin.

“Evo punih godina dana od kako sam predsednik, kada sam došao savez je bio u dugovanju 700.000 dinara (prema radnicima) i u katastrofalnom uslovima za rad. Za samo godinu dana mog mandata, renovirane su prostorije u vrednosti od 300.000 dinara, primanja su redovna, a zaposleni su zadovoljni uslovima u kojima danas rade. Svi fudbalski klubovi na teritoriji opštine Paraćin, su dobili novčana sredstava i sportsku opreme vrednosti od 200.000 dinara. Svi članovi Izvršnog odbora su uzeli aktivno učešće u radu i doprinosu savezu i klubovima bez naknade u prethodnom periodu.” kaže za Portal035 predsednik Fudbalskog saveza opštine Paraćin, Aleksandar Stevanović, koji dalje navodi da je saradnja sa predsednikom opštine Paraćin, Vladimirom Milićevićem i sa lokalnom samoupravom bila odlična, što se vidi kroz postignute rezultate.

“Ovim putem se zahvaljujem predsedniku Milićeviću, preduzetnicima na donacijama, radnicima saveza, izvršnom odboru i ostalim sportskim radnicima na radu i zalaganju za dobrobit saveza.’.

Stevanović je na kraju za Portal035 dao jednu ekskluzivu:

“U pregovorima smo na relaciji Fudbalski savez Srbije i Opštine, da Paraćin dobije veliki teren sa veštačkom travom, reflektorima i upravnom zgradom gde će se igrati sva opštinska finala i gde će se teren po potrebi iznajmljivati klubovima.” konstatovao je predsednik Fudbalskog saveza opštine Paraćin, Aleksandar Stevanović.


What's Your Reaction?

hate hate
1
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
1
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format