Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio i opštinu Rekovac


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas ispred potpuno rekonstruisanog Doma kulture u Rekovcu dočekan tradicionalno, uz so i pogaču, a dobrodošlicu su mu poželeli i najmlađi članovi KUD “Levač” iz Rekovca.

“Uradićemo 3, 5 kilometra puta koji pripadaju Rekovcu, na putu ka Kragujevcu. Videćete mašine u roku od 15 dana. Daćemo 57 miliona da se završi vodovod u Rekovcu, da se reši decenijski problem. Rekovac je ušao u program sređivanja kanalizacione mreže. Radićemo Dom zdravlja, da deca i penzioneri imaju bolje mesto, gde će ići na intervencije. Ono što je najteže, moramo naći neku investiciju za Rekovac – poručio je predsednik Srbije i obećao manju fabriku, gde će raditi oko 200 zaspolenih.

Predsednik opštine Rekovac dr Aleksandar Đorđević se nakon posete Aleksandra Vučića zahvalio predsedniku na trudu i svemu onome šta radi Levač.

“Naša opština će zahvaljujući našem predsedniku dobiti 3,5 kilometara rekonstruisanog puta kroz šume na ulaz u Rekovac iz pravca Kragujevca, asfaltiranje puta u ,”Lazićskoj mali” u Opariću, asfaltiranje puta u Motriću, rekonstrukciju vodovoda kroz samo mesto Rekovac u iznosu od 57 miliona dinara, potpunu rekonstrukciju Doma zdravlja u Rekovcu, kanalizacionu mrežu u dužini od 7 kilometara i postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda. Najvažnija stvar od svega da će država dovesti investitora koji će zaposliti oko 200 ljudi i da ćemo na taj način napokon zaustaviti odlazak mladih iz Levča.” konstatovao je dr Đorđević.

Sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, opštinu Rekovac su posetili i ministarka kulture, Maja Gojković i ministar poljoprivrede, Branislav Nedimović. Na skupu je bio prisutan i vladika šumadijski Jovan.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
1
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format