Saša Živković – Rika nastavlja da proziva predsednika “Prave Srbije”


Saša Živković Rika prvi čovek organizacije “Munem lečka” iz Jagodine svojim stavovima i delovanjem par godina unazad privlači pažnju javnosti u Pomoravskom okrugu. Živković nekad desno orjentisan, član udruženja ratnih veterena i antivakserski raspoložen, danas je bliži građanskoj opciji, gde je i više puta primećen u društvu funkcionera Stranke slobode i pravde koji su unazad nekoliko meseci posećivali Jagodinu.

Živković je u žižu javnosti dospeo kada je priveden zbog objava na društvenim mrežama koje su uznemirile neke funkcionere Jedinstvene Srbije koji su se smatrali ugroženm. Iako Živković smatra da postupci protiv njega imaju političku pozadinu, konačan sudski ishodi će da pokažu koliko su te optužbe bile ozbiljne.

Saša Živković Rika je poznat i po svojim svakodnevnim napadima na lidera “Prave Srbije” Dušana Markovića, čije političko delovanje više analizira po društvenim mrežama nego vladajućih stranaka na republičkom i lokalnom nivou:

“Patriotizam nije odlazak u manastir, već nešto drugo što Marković ne razume. Bitno da se on politički uglavio u školu, gde po mojim saznanjima muke muče sa njim. Pitam sad javno da li je mali četnik vajni patriota služio vojsku, čudi me da se nije ugledao na njegovog pretka Kapetana Koču. Odakle mu finansije, dok nam deca beže u svet, ili rade u privatnom sektoru on je svoje dobro unovčio. On je marioneta Dragana Markovića, te ja i njega i Palmu pozivam na TV duel , ako su čisti nema čega da se plaše.” kaže Saša Živković i dodaje:

“Nekad je bilo da završiš skolu, malo momkuješ , služiš vojsku, pa opet momkuješ i onda ženidba. Kod njega kontra, a naši dedovi su pričali ko nije za vojsku i pušku, taj nije ni za ženidbu. Ali naš vajni patriota se dobro udomio u državno jasle.” naglašava Živković, koji se osvrnuo i na svoj politički program za koji je siguran da će ga većina građana Jagodine prepoznati:

“Moja grupa građana osvaja sama vlast u Jagodini, a sa kim ćemo u koaliciju videćemo, za sada su mi bliže građanske opcije..Politički program mora da bude zabrana rada trgovinama nedeljom, rušenje objekata u rekama korita, zabrana Rio tinta.’ konstatuje Saša Živković Rika.

Na pitanje Dušanu Markoviću da prokomentariše ono što je Živković naveo, Marković kaže da će se opet videti na sudu, i dodaje:

“Nekad su lideri građanske opcije u Jagodini bili profesori, advokati, lekari, a danas polupismeni cirkuzanti koji lažima na dnevnom nivou pokušavaju da privuku pažnju na sebe. Dotakli smo dno kao društvo kada svaki nasilnik može sebe da imenuje u opoziciinog lidera.” kaže Marković.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format