Ministar Vulin obišao Policijsku upravu u Jagodini


Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin obišao je danas Policijsku upravu u Jagodini i tom prilikom istakao da je policija uvek u službi svojih građana i da je zadatak svake policijske uprave da učini sve da se građani osećaju sigurnije, bezbednije i zadovoljnije,

Ministar Vulin je u prisustvu direktora policije Vladimira Rebića, održao sastanak sa načelnikom i rukovodiocima Policijske uprave u Jagodini, na kome su izneti podaci o rezultatima rada ove policijske uprave iz oblasti borbe protiv kriminala, trgovine narkoticima, otkrivanja i rešavanja teških krivičnih dela, a izneti su i dalji planovi u cilju poboljšanja kvaliteta rada ove uprave.

Ministar Vulin je iz Jagodine poručio da Srbija neće biti sigurno mesto za narko-dilere i da će ih policija hapsiti za svaki gram droge koji pokušaju da prodaju našoj deci. Ministar je podvukao da će u narednom periodu insistirati na još većim zaplenama droge, ali da će još više insistirati na što većem pronalasku laboratorija za proizvodnju droge.

“Organizovane bande koje truju našu decu  treba da strepe od srpske policije, jer ćemo učiniti sve da se ti banditi što pre nađu iza rešetaka. Po nalogu predsednika Vučića, pojačano ćemo raditi na zapleni svakog grama droge, ali ćemo još više insistirati na pronalasku laboratorija za proizvodnju droge. Pronalazak i sprečavanje proizvodnje narkotika je velika i krupna stvar jer time spasavamo i čuvamo mnoge ljudske živote”, istakao je ministar Vulin.

Prema njegovom rečima kontinuirano će se raditi i na poboljšanju materijalnog položaja i uslova rada pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, kako u Jagodini, tako i na području čitave Srbije.

Ministar Vulin je na početku posete Policijskoj upravi u Jagodini položio cveće na spomen-obeležje poginulim pripadnicima ove uprave.

IZVOR: mup.rs


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format