MILOŠ STOJKOVIĆ: NASILNICI NE SMEJU DA BUDU OGLEDALO JAGODINE


“Želim da pozdravim hapšenje Saše Živkovića i rad državnih organa koji su munjevito reagovali nakon pretnji koje je uputio narodnom poslaniku Životi Starčeviću. Znam kako se Života oseća jer i ja sam bio žrtva istog čoveka kada mi je psovao majku šiptarsku, jer to je čovek koji nije ni opozicioni delatnik niti neko ko zavređuje ikakvu pažnju, on je čovek kome je jedini cilj da se samopromoviše bez ikakvih političkih dela i rezultata, a jedino po čemu je on poznat u Jagodini to je nasilje.” navodi se u izjavi verskog analitičara i poverenika manastira Hilandar Miloša Stojkovića i dodaje:

“Jagodina je primer slobodnih gradova u Srbiji gde se najviše poštuje Crkva, porodica, tradicionalne vrednosti, grad gde je ljudima kroz mnogobrojne fabrike i investicije omogućeno da žive od svog rada. Sve je to u Jagodini omogućila jedna sposobna garnitura na čelu sa Draganom Markovićem Palmom i ljudmai iz svih stranaka koje danas čine Skupštinu grada Jagodine kao i svim narodnim poslanicima i državnim funkcionerima iz ovog grada, koji su sve ovo postigli jednom domaćinskom i svetosavskom politikom koju sprovode godinama unazad. Istakao bih tu i Životu Starčevića koji je surovo napadnut od Saše Živkovića a da to ničim nije zaslužio. Napadnut od čoveka koji iz dana u dan pokušava da sroza ugled Jagodine i da ljude koji u ovom gradu imaju 80% podrške predstavi u najnegativnijem svetlu.” konstatuje Stojković.

“Dotični Rika ma koliko se trudio nikad neće da poremeti sliku o Jagodini kao o najdomaćinskijem gradu u Srbiji, jer ovde svi dobro znaju ko je taj čovek,taj nasilnik i prostak koga se gnuša celokupna javnost u Pomoravlju.

Rečenica upućena Starčeviću od strane Živkovića “sam si sebi iskopao raku” je skandalozna, pa se ja pitam ko je taj Rika,da li je on neki gospodar života i smrti, i ko njemu daje prave da roditelja oca dva divna deteta smešta u rake. To jedan humanist, otac i suprug kakav je Života Starčević nije zaslužio. Zato verujem da će pravosudni organi odratiti ptofesionalno svoj posao i izgredniku kome ovo nije prvi put da preti ili da se obračunava sa neistomišljenicima odrediti adekvatnu kaznu u skladu sa zakonom. Takođe duboko verujem da će ovaj čin divljsštva prema gospodinu Starčeviću da osudi i opozicija, koja ne mora da se slaže oko političkih stvari sa strankama vlasti, ali oko ovog mora da ima negativan stav. .”

Stojković je pozvao i funkcionere gradskog odbora SNS u Jagodini da osude Sašu Živkovića:

“Hoću da naglasim da mi danas sa jedne strane imamo primer gde rukovodstvo grada Jagodine zajedno sa predsednikom Vučićem gradi jednu bolju ne samo Jagodinu već i Srbiju, a sa druge strane nasilnika koji preti narodnom poslaniku, plasira lažne vesti i tuče ljude ispred kuće.

Zato očekujem i od najvišeg rukovodstva Srpske napredne stranke u Jagodini i predsednika gradskog odbora da najstrože osude napade i pretnje narodnom poslaniku Životi Starčeviću, pozivam ih kao prijatelj SNS-a koji je učestvovao u mnogim kampanjama, posebno gradski odbor u Jagodini da pod hitno osude ovaj čin divljaštva i nasilja, jer takvi ljudi kao dotični Rika nikako ne smeju da budu ogledalo Jagodine.”
navodi se u saopštenju dostavljenom medijima verskog analitičara i poverenika manastira Hilandar Miloša Stojkovića.


What's Your Reaction?

hate hate
2
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
3
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format