Nova investicija: Quantox Technology otvara kancelariju u Ćupriji


Uz 15 godina iskustva i tim koji broji preko 300 zaposlenih, programeri iz Ćuprije i Pomoravlja će imati punu podršku u radu i daljem napredovanju.

“Nakon uspešne edukacije koje je sprovela Opština Ćuprija gde smo pokrenuli IT odeljenje u Ćuprijskoj Gimnaziji.
Quantox Technology koji je bio donator Gimnazije i u najtežem trenutku COVIDA-19 naše Opšte bolnice, danas donira znanje za sve Ćupričani. Sve kroz program prakse, kako bi svi oni koji su uplovili u IT vode imali mogućnost da svoje znanje nadograde, prošire i nauče sve ono što će im sutra biti potrebno za samostalan rad. Nova investicija, nova radna mesta, investicija u ljudske resurse! Idemo u korak sa vremenom, za razvoj Ćuprije.” izjavio je narodni poslanik predsednik SO Ćuprija Ninoslav Erić.

Iz kompanije Quantox Technology kažu da su već dugi niz godina zagovornici IT decentralizacije.
“Otvaranjem još jedne kancelarije u Srbiji, i to u Ćupriji, dokazujemo da se držimo svoje ideologije i da nastavljamo trend razvoja potencijala mladih ljudi u lokalnim zajednicama.

Zašto Ćuprija? Razlog je vrlo jednostavan. Pre mnogo godina se upravo tamo razvila ideja, ideja koja će se nekoliko godina kasnije realizovati i postati kompanija Quantox Technology.

Uz 15 godina iskustva i tim koji broji preko 300 zaposlenih, programeri iz Ćuprije i Pomoravlja će imati punu podršku u radu i daljem napredovanju.

Godinama unazad imamo saradnju sa Gimnazijom u Ćupriji. Najbolje učenike nagrađujemo stipendijama a doprineli smo i tome da se formira IT odeljenje u tamošnjoj školi.

Zainteresovanost učenika za novi program je velika što se ogleda u sve većem broju onih koji pohađaju novi smer. Zato smo rešili da Ćupriji damo i znanje na poklon – organizovaćemo program prakse kako bi svi oni koji su uplovili u IT vode imali mogućnost da svoje znanje nadograde, prošire i nauče sve ono što će im sutra biti potrebno za samostalan rad. Naši stručnjaci iz svih kancelarija u Srbiji će biti zaduženi da praksu sprovedu u delo na najbolji mogući način.” navodi se iz ove kompanije.

FOTO: FB/Ninoslav Erić


What's Your Reaction?

hate hate
1
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
2
love
lol lol
1
lol
omg omg
1
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format