PRVA POBEDA NAD KORONOM U POMORAVSKOM OKRUGU


Prvi potpuno izlečeni pacijent iz Pomoravlja koji je bio pozitivan na virus Covid-19 je mladi bokser iz Paraćina Pave Sekulović Pave je bio prvi Paraćinac koji se zarazio korona virusom i koji je to javno objavio, ali i prvi koji ga je pobedio.

Ovaj svestrani mladić koji se bavi humanitarnim radom, sportom, svira gitaru i govori nekoliko jezika, specijalno za Portal035 navodi da je već neko vreme kao potpuno zdrav prebačen u sobu sa pacijentima sa najboljom kliničkom slikom i da je to korak pred izlazak iz strogog karantina u Kragujevcu.
“Čeka se da prodje određeno vreme da bi mogli da naprave sledeći test. Slobodno vreme provodim u druženju sa mojim novim drugarima, divnim ljudima sa kojima me je sudbina spojila da delim istu sobu. Postali smo kao porodica i mislim da će nam na kraju biti žao što se rastajemo. Svaki dan se smejemo, slušamo muziku, šalimo.” kaže Pave za Portal035.

Pave Sekulović nokautirao koronu

Mladi Sekulović navodi da će sa ljudima koje je upoznao u bolnici nastaviti druženje i nakon izlaska sa infektivne klinike u Kragujevcu:
“Dogovorili smo se da ispečemo jagnje i prase, negde u prirodi i slobodi kad se sve ovo bude završilo i da tako obeležimo naše upoznavanje, druženje i zajedničku pobedu. Mi smo pravi primer da u svakom zlu postoji nešto dobro.”
Što se tiče sporta i treninga, Pave je čak i u bolnici bio aktivan:
“Treniram koliko mi to uslovi dozvoljavaju a od terapije sam primao samo vitamin C i antibiotik i to ne znam zašto. Nisam uzimao važne lekove protiv malarije koji navodno leče koronu.” konstatovao je na kraju Pave Sekulović, bokser koji je prvi u Pomoravlju nokautirao koronu.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
1
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
6
love
lol lol
6
lol
omg omg
1
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format