OZBILJNI NAPADI NAPREDNJAKA NA PREDSEDNIKA SKUPŠTINE DRAGANA MITIĆA


Povod za današnju konferenciju za novinare Unije žena Srpske napredne stranke Paraćin je kontinuirana zloupotreba službenog položaja od strane pojedinih funkcionera opštine Paraćin.

Dr Vesna Petrović poverenik SNS je danas izjavila da su višegodišnja promocija verbalnog nasilja, mobinga i zlostavljanje, odavno postali model ponašanja političkih moćnika u našem gradu, i dalje navela:
“Predsednik Skupštine opštine Paraćin, Dragan Mitić treba da se stidi svog ponašanja i svojih izjava, to mu poručujemo sa ove govornice majke, supruge, sestre, tetke, bake, poručujemo mu da verujemo u pravni sistem ove zemlje, da je došlo vreme da se istera na čistinu u opštini Paraćin i da sve ono što se 20 godina skrivalo predoči građanima, od milionskih lopovluka do iživljavanja nad nezaštićenim majkama koje su htele da ostvare svoje osnovno ljudsko pravo, a to je pravo na rad” navela je Vesna Petrović i optužila predsednika skupštine Mitića da je zloupotrebio svoj položaj prilikom zapošljavanja u PU Bambi.

Fotografije skrinšot kanal M


“Očekujemo da će ponovo bahati vlastodržci na čelu sa Draganom Mitićem reći da SNS iznosi laži i neistine, ali dragi moji Paraćinci, ovo su pred Vama činjenice: Predškolska ustanova, Centar za socijalni rad i čitav niz drugih ustanova, postala su poligon za brutalno iživljavanje nad korisnicima i zaposlenima. Demonstracija kukavičluka i odsustva elementarne ljudskosti, lice su i naličje ovog bahatog režima kome su dani odbrojani.
Institucije sistema u opštini Paraćin odavno nemaju nikakav politički legitimitet, ali ovakav način urušavanja ugleda funkcije predsednika Skupštine opštine, ispisuje nove stranice političke nekulture na ovim prostorima. Kada se tome doda jedan prizemni, uličarski rečnik, za javnom govornicom naše Skupštine opštine, dobijamo primer-obrazac paraćinskog vlastodršca, onog koji misli da gospodari životom i sudbinom svakog, i svake od nas” konstatovala je Vesna Petrović i dalje naglasila:
“Građanke Paraćina ne treba da osećaju strah od odmazde ili lične diskreditacije, već da zajedno sa nama podignu glas protiv terora kojem su izložene, da znaju da u toj borbi nisu same. Naša stranka se zalaže za ravnopravnost polova i solidarnost, za što više žena na pozicijama odlučivanja, za jednake šanse za sve”.
Ovako teške optužbe Vesne Petrović na račun predsednika skupštine Dragana Mitića iziskuju i neke relevantnije dokaze od reči dugogodišnje članice G17 plus koja je na osnovu fejsbuk objave iz 2016.godine sazvala konferenciju za novinare i optužila Mitića za mobing.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format