POLITIČKA BORBA U PARAĆINU DOSTIŽE NIVO MONSTRUOZNOSTI


Na fejsbuk profilu bivše direktorke Centra za socijalni rad pojavila se danas objava da optužuje predsednika opštine Paraćin Sašu Paunovića da joj je između ostalog davao naloge suprotne zakonu i da za sve što potencijalno može da joj se dogodi u vezi njene bezbednosti njega vidi kao krivca:

“Moje vršenje funkcije se svelo na pronalaženje načina da kako-tako pokrijem sve što smo sprovodili, potpuno nezakonito po nalozima koji su dolazili iz opštine. Tu svakako ubrajam i davanja za kupovinu glasova. Da ne pričam o raznim fiktivnim naknadama koje smo isplaćivali. Sada na moju svu bruku i sramotu povećavaju se naknade odbornicima kako bi se isplatila kazna koja mi je izrečena. O tome pišu svi mediji a ja ne mogu iz kuće da izađem od sramote. A sve to da bi se obezbedilo da ja ne kazem ono što znam, ali ja više ne mogu da ćutim!”

Vest ovakve sadržine prenela je većina nacionalnih portala bez ikakve  provere ili konsultacije sa Biljanom Stojanović.  Međutim par sati nakon toga oglasila se i bivša direktorka sa istog profila koja je optužila nepoznate kriminalce da su joj danas u Centru ukrali telefon i zloupotrebili njen fejsbuku koji je uz pomoć policije uspela sa vrati:
“Poštovani prijatelji, objavljujem: nepoznati kriminalci danas su mi u Centru za socijalni rad ukrali telefon i zloupotrebili moj fejsbuk nalog. Tek sada sam uspela da povratim kontrolu, uz pomoć policije koja mi je omogućila pristup podacima u mojoj kancelariji u Centru.
SIGURNA SAM: MOJ TELEFON SU UKRALI DA BI NAPISALI OBJAVU NA FEJSBUKU KOJA SE ODMAH NAŠLA NA PINKU. REČ JE O OZBILJNIM KRIMINALCIMA. Za mene nema sumnje da je reč o istim onima koji su protiv mene vodili kampanju, povezanih sa Srpskom naprednom strankom u Paraćinu.
Objavljujem da je prethodna objava na fejsbuku na mom profilu obična laž.
Hvala policiji, hvala obezbeđenju, hvala prijateljima sa tehničkim znanjem koji su uspeli da mi vrate kontrolu nad nalozima. Podneću prijave protiv svih lica za koja sumnjam da su u ovom učestvovala. Sram da bude sve “medije” koji su bez provere preneli ovu lažnu objavu.”
Politička prepucavanja u Paraćinu dostižu monstruozne razmere i pitanje je dana kada će i osnovno ljudsko pravo a to je pravo na život biti ugroženo. Glavni politički akteri umesto da spuštaju tenzije koje su mesecima na najzategnutijem mogućem nivou oni ih svojim izjavama i postupcima još više podgrejavaju. Nadamo se da će policija brzo rešiti slučaj i da će lica odgovorna za ovo biti procesuirana i poznata javnosti, jer potpuna istina u vezi ovog slučaja mora da izađe na videlo bila ona za jedne bela za druge crna ili obratno


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format