NAJVEĆA PARAĆINSKA KOMPANIJA ULAZI U TRIDESETU GODINU POSTOJANJA


Poslovni sistem MIHAJLOVIĆ obeležava 29 godina uspešnog rada od kada je 14. oktobra 1990. na magistralnom putu Paraćin – Zaječar u Donjoj Mutnici otvorena prva privatna benzinska stanica u Srbiji. Osnivač i vlasnik Radomir Mihajlović imao je istinski preduzetnički duh i viziju razvoja porodičnog biznisa kroz više segmenata poslovanja: od poljoprivredne proizvodnje, preko trgovine do uslužnih delatnosti.

Radomir Mihajlović, osnivač poslovnog sistema “Mihajlović”

Danas porodica Mihajlović upravlja poslovnim sistemom koji čine 62 benzinske stanice u centralnoj, južnoj i istočnoj Srbiji kao i u Banatu, mlekara sa kapacitetom prerade do 30.000 l mleka dnevno, farma sa stočnim fondom od preko 400 junadi, ovaca i svinja, restoran i četiri svečane sale za prijem više od 1.200 gostiju, market, transport, građevinska operativa i administrativna podrška (ljudski resursi, knjigovodstvo, pravna služba, komercijala). U sistemu je trenutno zaposleno više od 470 radnika, raznih strukovnih profila. Po kvalitetu proizvoda i usluga, obimu poslovanja, broju zaposlenih i poslovnoj politici neprestanog razvoja, PS Mihajlović je poznat i van granica Pomoravskog okruga. O tome svedoči uspešna saradnja sa lokalnim samoupravama, ali i drugim privrednim subjektima širom Srbije.

PS MIHAJLOVIĆ danas ima 62. benzinske pumpe širom Srbije

Jedan od temelja poslovne strategije čini i segment društveno odgovornog poslovanja: negujući porodične vrednosti i pokroviteljski odnos prema zaposlenima, deleći brigu zajednice o zaštiti životne sredine, pomažući socijalno ugrožene grupe i pojednice, rad udruženja, organizacija i institucija, PS Mihajlović jasno dokazuje svoje opredeljenje da unaređivanjem soptvenog poslovanja radi i za dobrobit društva kojem pripada. U planu za jubilarnu, 30. godinu rada postoje brojne agende. Najvažnije su širenje lanca benzinskih stanica, proširenje mlekarske proizvodnje, izgradnja novih i proširenje postojećih poslovnih objekata. Neće se menjati jedino ciljevi: ići u korak sa zahtevima savremenog tržišta, održati i unaprediti kvalitet proizvoda i usluga.

Preko 470 radnika danas zapošljava poslovni sistem “Mihajlović”


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format